Uitzendburo

Over E&P Opleiding en advies

Over E&P Opleiding en Advies

E&P Opleiding en Advies Scherpenzeel is een lasopleidingsinstituut in het midden van het land. E&P Opleiding en Advies kan uw organisatie ondersteunen in diverse processen van kwalificeren en opleiden van personeel tot het behalen van een lasmethodekwalificatie voor uw bedrijf. Dit alles volgens de eisen van de erkende keuringsinstanties Bureau Veritas en DNV.

In onze lasschool worden de erkende NIL lasopleidingen gegeven zoals NIL TIG lasopleiding, NIL MAG lasopleiding, NIL MIG lasopleiding , NIL BMBE lasopleiding. Naast de NIL lasopleidingen geven we ook bedrijfsgerichte opleidingen, onze adviseur inventariseert de werkzaamheden, materiaalsoorten en lasprocessen van uw bedrijf en door middel van een intake van het personeel wordt er een bedrijfsgerichte opleiding op maat gemaakt.

E&P Opleiding en Advies in Scherpenzeel heeft een lasschool met ervaren lasinstructeurs en een lasschool met 16 lasboxen. We hanteren een korte instroomtijd voor een lascursus en de cursus bestaat uit kleine groepen.

E&P Opleiding en Advies kan een ZZP er of bedrijf ontzorgen van al het papierwerk rondom het verlengen van lascertificaten. Klanten krijgen ruim voor de vervaldatum een melding van de kwalificaties die verlengd dienen te worden. Zo blijven uw papieren altijd up-to-date.

Bent u benieuwd wat E&P voor uw bedrijf of ZZP er kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in de lasschool. We zijn aanwezig van maandag tot donderdag en de lasschool is geopend elke maandag van 8.00 – 21.00 uur.